franchisekansen
29 resultaten in franeker
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Franeker heeft 29 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Franeker is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Franeker behoort tot de regio Franeker. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Franeker getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Franeker

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Franeker

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Franeker. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Franeker

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Franeker. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Franeker

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Franeker. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Franeker

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Franeker. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiƫne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Franeker

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening / overige dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Franeker

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

FlexForces in Franeker

FlexForces is op zoek naar een ondernemer in Franeker. FlexForces is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Freshly Chopped in Franeker

Freshly Chopped is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Freshly Chopped is een food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

iQ Coaches in Franeker

iQ Coaches is op zoek naar een ondernemer in Franeker. iQ Coaches is een dienstverlening / zorg / coaching & training formule met momenteel 81 vestigingen.

Meer info

Kenneth Smit in Franeker

Kenneth Smit is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Kenneth Smit is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Franeker

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 151 vestigingen.

Meer info