mijn franchisekansen
45 resultaten in franeker
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Franeker heeft 45 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Franeker is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Franeker behoort tot de regio Franeker. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Franeker getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Franeker

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Franeker. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Franeker

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Franeker. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Franeker

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Franeker

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Franeker

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Franeker

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Franeker. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Franeker

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Franeker. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Franeker

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Franeker. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Franeker

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Franeker

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Franeker

Family is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Franeker

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Franeker. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info