mijn franchisekansen
43 resultaten in geleen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Geleen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Geleen behoort tot de regio Sittard-Geleen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Geleen getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Geleen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Geleen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Geleen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Geleen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Geleen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Geleen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Geleen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Geleen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Geleen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Geleen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Geleen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Geleen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Geleen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Geleen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Geleen

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info
livera reinders

Livera in Geleen

Livera is op zoek naar een ondernemer in Geleen. Livera is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 100 vestigingen.

Meer info