franchisekansen
71 resultaten in groningen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Groningen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Groningen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Groningen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Groningen behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Groningen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Groningen

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Groningen. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anytime Fitness in Groningen

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Groningen

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Groningen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 87 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Groningen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Belisol in Groningen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Groningen

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Groningen. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Groningen

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Groningen. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Groningen

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Groningen

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Groningen

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Groningen

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info