franchisekansen
55 resultaten in groningen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Groningen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Groningen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Groningen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Groningen behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Groningen getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Groningen

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Groningen. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Groningen

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Groningen. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Groningen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Groningen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Groningen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 86 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Groningen

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Groningen

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bakkertje Bol is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Belisol in Groningen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Groningen

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Groningen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Groningen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

eazie in Groningen

eazie is op zoek naar een ondernemer in Groningen. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Family in Groningen

Family is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info