mijn franchisekansen
103 resultaten in groningen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Groningen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Groningen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Groningen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Groningen behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Groningen getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Groningen

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Groningen. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee Roasters in Groningen

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Groningen. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Groningen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Groningen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Groningen

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Groningen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Groningen

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bakkertje Bol is een food / brood & banket formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Belisol in Groningen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Groningen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Groningen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Groningen

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Groningen

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Groningen. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Groningen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info