mijn franchisekansen
65 resultaten in groningen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Groningen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Groningen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Groningen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Groningen behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Groningen getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Groningen

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Groningen. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Abeos in Groningen

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Groningen

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

backWERK in Groningen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Groningen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Groningen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Beleggingspanden-financiering.nl in Groningen

Beleggingspanden-financiering.nl is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Beleggingspanden-financiering.nl is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Groningen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Groningen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Groningen

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Groningen. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Groningen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Groningen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Groningen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Groningen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Groningen

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Groningen. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Groningen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Groningen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info