mijn franchisekansen
14 resultaten in grouw
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Grouw heeft 14 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Grouw is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Grouw behoort tot de regio Grouw. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Grouw getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Grouw

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Grouw. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Grouw

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Grouw

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Grouw. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Grouw

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Grouw. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Grouw

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Grouw

Family is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Grouw

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Grouw

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Grouw

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Grouw

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Grouw

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Grouw. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info
primera

Primera in Grouw

Primera is op zoek naar een ondernemer in Grouw. Primera is een non-food / tabak & gemak formule met momenteel 511 vestigingen.

Meer info