franchisekansen
67 resultaten in haarlem
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Haarlem heeft 67 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Haarlem is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Haarlem behoort tot de regio Haarlem. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Haarlem getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Haarlem

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anytime Fitness in Haarlem

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Haarlem

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

backWERK in Haarlem

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Haarlem

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 87 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Haarlem

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Haarlem

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Bakkertje Bol is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Haarlem

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Haarlem

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Haarlem

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Haarlem

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Haarlem

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Haarlem. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info