mijn franchisekansen
45 resultaten in harlingen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 45 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Harlingen. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Harlingen behoort tot de regio Franeker. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Harlingen getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Harlingen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Harlingen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Harlingen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Harlingen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Harlingen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Harlingen

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Harlingen

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Harlingen

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Harlingen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Harlingen

Family is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Harlingen

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

The Power Community in Harlingen

The Power Community is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. The Power Community is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Instituut HIP in Harlingen

Instituut HIP is op zoek naar een ondernemer in Harlingen. Instituut HIP is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info