mijn franchisekansen
50 resultaten in heerlen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Heerlen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Heerlen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Heerlen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Heerlen behoort tot de regio Heerlen-Kerkrade. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Heerlen getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Heerlen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Heerlen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Heerlen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Heerlen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Heerlen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Heerlen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Heerlen

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Heerlen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Heerlen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Heerlen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Heerlen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Heerlen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info