mijn franchisekansen
96 resultaten in heerlen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Heerlen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Heerlen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Heerlen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Heerlen behoort tot de regio Heerlen-Kerkrade. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Heerlen getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Heerlen

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

backWERK in Heerlen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Heerlen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Heerlen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Heerlen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Heerlen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Bouwpartners in Heerlen

Bouwpartners is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Bouwpartners is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Brazuca Coffee in Heerlen

Brazuca Coffee is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Brazuca Coffee is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Bruna in Heerlen

Bruna is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Bruna is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 300 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Heerlen

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Heerlen

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Heerlen

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Heerlen. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info