mijn franchisekansen
58 resultaten in hengelo
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hengelo heeft 58 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Hengelo is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Hengelo behoort tot de regio Enschede-Hengelo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Hengelo getoond daarna de kansen regiobreed.

Bagels & Beans in Hengelo

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Hengelo

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Hengelo

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Hengelo

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Hengelo

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Hengelo

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Hengelo

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Hengelo

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Johnny's Burger Co. in Hengelo

Johnny's Burger Co. is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. Johnny's Burger Co. is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

Kvik in Hengelo

Kvik is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. Kvik is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Laserspace in Hengelo

Laserspace is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. Laserspace is een dienstverlening / speeltuin indoor formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Hengelo

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Hengelo. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info