mijn franchisekansen
23 resultaten in hoogezand sappemeer
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Big Snack in Hoogezand-Sappemeer

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Hoogezand-Sappemeer

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Hoogezand-Sappemeer

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Hoogezand-Sappemeer

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

fit20 in Hoogezand-Sappemeer

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Hoogezand-Sappemeer

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Hoogezand-Sappemeer

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Hoogezand-Sappemeer

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Hoogezand-Sappemeer

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Hoogezand-Sappemeer

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Hoogezand-Sappemeer

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Hoogezand-Sappemeer

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info