mijn franchisekansen
28 resultaten in hoogkerk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hoogkerk heeft 28 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Hoogkerk is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Hoogkerk behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Hoogkerk getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Hoogkerk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Hoogkerk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Hoogkerk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Hoogkerk

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Hoogkerk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Hoogkerk

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Hoogkerk

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Hoogkerk

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Hoogkerk

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Hoogkerk

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Hoogkerk

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Specsavers Horen en Zien in Hoogkerk

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Specsavers Horen en Zien is een zorg / opticien formule met momenteel 144 vestigingen.

Meer info