mijn franchisekansen
57 resultaten in hoogkerk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hoogkerk heeft 57 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Hoogkerk is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Hoogkerk behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Hoogkerk getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Hoogkerk

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Hoogkerk

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Hoogkerk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Hoogkerk

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Hoogkerk. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Hoogkerk

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Hoogkerk

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Hoogkerk

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Hoogkerk

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 270 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Hoogkerk

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Hoogkerk

Family is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Hoogkerk

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

The Power Community in Hoogkerk

The Power Community is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. The Power Community is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info