mijn franchisekansen
112 resultaten in hoorn
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Hoorn. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Hoorn behoort tot de regio Hogezand-Veendam-Winschoten. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Hoorn getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Hoorn

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Hoorn

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Hoorn

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Hoorn

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Hoorn

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Hoorn

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Hoorn

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Hoorn

Expert is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Hoorn

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Hoorn

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Hoorn

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Johnny's Burger Co. in Hoorn

Johnny's Burger Co. is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Johnny's Burger Co. is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info