franchisekansen
48 resultaten in houten
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Houten. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Houten behoort tot de regio Veenendaal-Driebergen Rijsenburg. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Houten getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Houten

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Houten. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

backWERK in Houten

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Houten. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Houten

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Houten. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Houten

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Houten. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Houten

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Houten. Cafecito is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Houten

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Houten. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Houten

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Houten. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Houten

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Houten. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Houten

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Houten. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiƫne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Houten

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Houten. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening / overige dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Houten

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Houten. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

fit20 in Houten

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Houten. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info