franchisekansen
58 resultaten in houten
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Houten. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Houten behoort tot de regio Veenendaal-Driebergen Rijsenburg. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Houten getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Houten

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Houten. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Houten

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Houten. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Houten

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Houten. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Houten

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Houten. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Houten

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Houten. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Blz. in Houten

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Houten. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Houten

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Houten. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Houten

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Houten. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Houten

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Houten. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Houten

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Houten. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Houten

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Houten. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Houten

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Houten. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info