mijn franchisekansen
73 resultaten in houten
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Houten. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Houten behoort tot de regio Veenendaal-Driebergen Rijsenburg. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Houten getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Houten

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Houten. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Houten

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Houten. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Houten

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Houten. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Houten

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Houten. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Houten

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Houten. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Houten

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Houten. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Houten

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Houten. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Houten

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Houten. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Houten

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Houten. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Houten

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Houten. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Houten

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Houten. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Daisy's Ice Coffee and More in Houten

Daisy's Ice Coffee and More is op zoek naar een ondernemer in Houten. Daisy's Ice Coffee and More is een ijssalon / horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info