franchisekansen
37 resultaten in joure
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Joure? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Joure. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Joure behoort tot de regio Joure. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Joure getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Joure

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Joure. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Beterlopenwinkel in Joure

Beterlopenwinkel is op zoek naar een ondernemer in Joure. Beterlopenwinkel is een zorg / medisch / mode / schoenen formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Joure

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Joure. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

Boomerang Business Collective in Joure

Boomerang Business Collective is op zoek naar een ondernemer in Joure. Boomerang Business Collective is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Joure

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Joure. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Joure

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Joure. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Joure

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Joure. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Joure

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Joure. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiƫne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Joure

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Joure. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Dstrezzed in Joure

Dstrezzed is op zoek naar een ondernemer in Joure. Dstrezzed is een mode / dames- & herenmode formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

FlexForces in Joure

FlexForces is op zoek naar een ondernemer in Joure. FlexForces is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

iQ Coaches in Joure

iQ Coaches is op zoek naar een ondernemer in Joure. iQ Coaches is een dienstverlening / zorg / coaching & training formule met momenteel 81 vestigingen.

Meer info