franchisekansen
27 resultaten in joure
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Joure? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Joure. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Joure behoort tot de regio Joure. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Joure getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Joure

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Joure. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Joure

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Joure. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Joure

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Joure. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Joure

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Joure. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Joure

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Joure. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Joure

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Joure. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 181 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Joure

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Joure. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Joure

Family is op zoek naar een ondernemer in Joure. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Joure

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Joure. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

Lincherie in Joure

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Joure. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Maaltijd Compleet in Joure

Maaltijd Compleet is op zoek naar een ondernemer in Joure. Maaltijd Compleet is een food / dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Meet & Ribs in Joure

Meet & Ribs is op zoek naar een ondernemer in Joure. Meet & Ribs is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info