franchisekansen
23 resultaten in joure
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Joure? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Joure. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Joure behoort tot de regio Joure. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Joure getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Joure

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Joure. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

backWERK in Joure

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Joure. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Joure

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Joure. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Joure

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Joure. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Joure

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Joure. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
family sfeerverlichting

Family in Joure

Family is op zoek naar een ondernemer in Joure. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Joure

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Joure. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Lincherie in Joure

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Joure. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Maaltijd Compleet in Joure

Maaltijd Compleet is op zoek naar een ondernemer in Joure. Maaltijd Compleet is een food / dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Meet & Ribs in Joure

Meet & Ribs is op zoek naar een ondernemer in Joure. Meet & Ribs is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Joure

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Joure. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 48 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Joure

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Joure. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info