mijn franchisekansen
50 resultaten in kaatsheuvel
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Kaatsheuvel? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Kaatsheuvel. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Kaatsheuvel behoort tot de regio Waalwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Kaatsheuvel getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Kaatsheuvel

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Kaatsheuvel

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Kaatsheuvel

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Kaatsheuvel. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Kaatsheuvel

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Kaatsheuvel

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Kaatsheuvel

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Kaatsheuvel

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Kaatsheuvel

Family is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Kaatsheuvel

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

The Power Community in Kaatsheuvel

The Power Community is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. The Power Community is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Instituut HIP in Kaatsheuvel

Instituut HIP is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Instituut HIP is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Lincherie_mode_exclusief_ondermode

Lincherie in Kaatsheuvel

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info