mijn franchisekansen
37 resultaten in kapelle
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 37 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Kapelle. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Kapelle behoort tot de regio Noord en Zuid Beveland. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Kapelle getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Kapelle

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Kapelle. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Kapelle

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Kapelle. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Kapelle

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Kapelle. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Kapelle

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Kapelle. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Kapelle

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Kapelle. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Schouwen Duiveland-Walcheren. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Schouwen Duiveland-Walcheren. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 27 vestigingen.

Meer info

Finovion in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Finovion is op zoek naar een ondernemer in de regio van Schouwen Duiveland-Walcheren. Finovion is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Fortune Coffee in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Fortune Coffee is op zoek naar een ondernemer in de regio van Schouwen Duiveland-Walcheren. Fortune Coffee is een food / consumptie- automaten en vending formule met momenteel 30 vestigingen.

Meer info

GroenRijk, weet wat er leeft in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

GroenRijk, weet wat er leeft is op zoek naar een ondernemer in de regio van Schouwen Duiveland-Walcheren. GroenRijk, weet wat er leeft is een non-food / tuin dier & buiten formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Hearings in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Hearings is op zoek naar een ondernemer in de regio van Schouwen Duiveland-Walcheren. Hearings is een non-food / bedrijfskleding & veiligheid formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Husse in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Husse is op zoek naar een ondernemer in de regio van Schouwen Duiveland-Walcheren. Husse is een non-food / dierbenodigdheden formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info