franchisekansen
35 resultaten in leek
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Leek. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Leek behoort tot de regio Roden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leek getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Leek

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Leek. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Leek

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Leek. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Leek

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leek. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Leek

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Leek. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Leek

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Leek. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Leek

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Leek. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Leek

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Leek. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Leek

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Leek. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Leek

Family is op zoek naar een ondernemer in Leek. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Leek

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Leek. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

Lincherie in Leek

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Leek. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Mitra in Leek

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Leek. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info