mijn franchisekansen
49 resultaten in leerdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 49 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leerdam. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leerdam behoort tot de regio Culemborg-Leerdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leerdam getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Leerdam

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Leerdam

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Leerdam

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Leerdam

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Leerdam

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Leerdam. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Leerdam

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Leerdam

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Leerdam

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Leerdam

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Leerdam

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Leerdam

Expert is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

Family in Leerdam

Family is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info