mijn franchisekansen
26 resultaten in leerdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 26 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leerdam. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leerdam behoort tot de regio Culemborg-Leerdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leerdam getoond daarna de kansen regiobreed.

Abeos in Leerdam

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Leerdam

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Leerdam

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Leerdam

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Leerdam

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Leerdam

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Leerdam

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Leerdam

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Leerdam

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Leerdam

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Leerdam

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Specsavers Horen en Zien in Leerdam

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Specsavers Horen en Zien is een zorg / opticien formule met momenteel 144 vestigingen.

Meer info