franchisekansen
59 resultaten in leeuwarden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 59 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leeuwarden. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leeuwarden behoort tot de regio Leeuwarden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leeuwarden getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Leeuwarden

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Leeuwarden

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Leeuwarden

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Leeuwarden

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Belisol in Leeuwarden

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Leeuwarden

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Leeuwarden

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Leeuwarden

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Leeuwarden

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Leeuwarden

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

eazie in Leeuwarden

eazie is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Family in Leeuwarden

Family is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info