franchisekansen
87 resultaten in leeuwarden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 87 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leeuwarden. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leeuwarden behoort tot de regio Leeuwarden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leeuwarden getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Leeuwarden

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee Roasters in Leeuwarden

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Leeuwarden

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Leeuwarden

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Leeuwarden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Leeuwarden

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Leeuwarden

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Leeuwarden

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Leeuwarden

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Leeuwarden

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Leeuwarden

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Leeuwarden

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info