franchisekansen
71 resultaten in leeuwarden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 71 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leeuwarden. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leeuwarden behoort tot de regio Leeuwarden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leeuwarden getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Leeuwarden

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Leeuwarden

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Anytime Fitness in Leeuwarden

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Leeuwarden

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

backWERK in Leeuwarden

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Leeuwarden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Leeuwarden

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Belisol in Leeuwarden

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Leeuwarden

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Leeuwarden

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Leeuwarden

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Leeuwarden

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info