franchisekansen
49 resultaten in leidschendam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Leidschendam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Leidschendam behoort tot de regio Noordwijk-Wassenaar-Rijswijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leidschendam getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Leidschendam

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

backWERK in Leidschendam

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Leidschendam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Leidschendam

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Leidschendam

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Leidschendam

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Leidschendam

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Leidschendam

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Leidschendam

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Leidschendam

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 70 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Leidschendam

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiëne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Leidschendam

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Leidschendam. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening / overige dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info