mijn franchisekansen
31 resultaten in lisse
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Lisse heeft 31 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Lisse is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Lisse behoort tot de regio Heemstede-Hoofddorp-Lisse. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Lisse getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Lisse

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Lisse. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Lisse

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Lisse. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Lisse

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Lisse. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Lisse

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Lisse. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Lisse

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Lisse. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Lisse

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Lisse. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Lisse

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Lisse. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Lisse

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Lisse. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Lisse

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Lisse. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Lisse

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Lisse. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Specsavers Horen en Zien in Lisse

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Lisse. Specsavers Horen en Zien is een zorg / opticien formule met momenteel 144 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Heemstede-Hoofddorp-Lisse

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Heemstede-Hoofddorp-Lisse. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info