mijn franchisekansen
47 resultaten in maarssen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Maarssen heeft 47 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Maarssen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Maarssen behoort tot de regio Maarssen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Maarssen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Maarssen

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Maarssen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Maarssen

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Maarssen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Maarssen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Maarssen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Maarssen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Decorette in Maarssen

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Maarssen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Maarssen

Family is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Maarssen

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

The Power Community in Maarssen

The Power Community is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. The Power Community is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Instituut HIP in Maarssen

Instituut HIP is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Instituut HIP is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info