franchisekansen
28 resultaten in maarssen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Maarssen heeft 28 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Maarssen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Maarssen behoort tot de regio Maarssen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Maarssen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Maarssen

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Maarssen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Maarssen

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Maarssen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Maarssen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Maarssen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Maarssen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Maarssen

Family is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Maarssen

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

Lincherie in Maarssen

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Maaltijd Compleet in Maarssen

Maaltijd Compleet is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Maaltijd Compleet is een food / dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Meet & Ribs in Maarssen

Meet & Ribs is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Meet & Ribs is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

NEXXT GYM in Maarssen

NEXXT GYM is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. NEXXT GYM is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info