franchisekansen
32 resultaten in maarssen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Maarssen heeft 32 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Maarssen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Maarssen behoort tot de regio Maarssen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Maarssen getoond daarna de kansen regiobreed.

BB Kitchen in Maarssen

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Maarssen

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Maarssen

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Maarssen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Maarssen

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiƫne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Maarssen

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening / overige dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Maarssen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

FlexForces in Maarssen

FlexForces is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. FlexForces is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

iQ Coaches in Maarssen

iQ Coaches is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. iQ Coaches is een dienstverlening / zorg / coaching & training formule met momenteel 81 vestigingen.

Meer info

Kenneth Smit in Maarssen

Kenneth Smit is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Kenneth Smit is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Maarssen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 151 vestigingen.

Meer info

Maaltijd Compleet in Maarssen

Maaltijd Compleet is op zoek naar een ondernemer in Maarssen. Maaltijd Compleet is een food / dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info