franchisekansen
77 resultaten in maastricht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Maastricht. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Maastricht behoort tot de regio Maastricht. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Maastricht getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Maastricht

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Maastricht

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Maastricht

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

backWERK in Maastricht

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Maastricht

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Maastricht

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Belisol in Maastricht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Maastricht

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Maastricht

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Maastricht

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Maastricht

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Maastricht

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info