mijn franchisekansen
59 resultaten in maastricht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Maastricht. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Maastricht behoort tot de regio Maastricht. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Maastricht getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Maastricht

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Abeos in Maastricht

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Maastricht

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

backWERK in Maastricht

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Beleggingspanden-financiering.nl in Maastricht

Beleggingspanden-financiering.nl is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Beleggingspanden-financiering.nl is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Belisol in Maastricht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Maastricht

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Maastricht

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Maastricht

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Maastricht

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Maastricht

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Maastricht

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info