franchisekansen
59 resultaten in maastricht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Maastricht. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Maastricht behoort tot de regio Maastricht. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Maastricht getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Maastricht

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Maastricht

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Maastricht

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Maastricht

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Belisol in Maastricht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Maastricht

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Maastricht

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Maastricht

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Maastricht

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Maastricht. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Maastricht

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Maastricht

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 28 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Maastricht

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 80 vestigingen.

Meer info