mijn franchisekansen
73 resultaten in meppel
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Meppel heeft 73 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Meppel is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Meppel behoort tot de regio Hoogeveen-Meppel. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Meppel getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Meppel

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Meppel. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Meppel

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Meppel

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Meppel

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Meppel

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Meppel

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Meppel

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Meppel

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Meppel

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Meppel. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Meppel

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Meppel

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Meppel. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Meppel

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Meppel. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info