mijn franchisekansen
58 resultaten in nijmegen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Nijmegen heeft 58 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Nijmegen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Nijmegen behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nijmegen getoond daarna de kansen regiobreed.

Anne&Max in Nijmegen

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Nijmegen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Nijmegen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Nijmegen

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Nijmegen

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Nijmegen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Nijmegen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Nijmegen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Nijmegen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Nijmegen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Nijmegen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

eazie in Nijmegen

eazie is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info