franchisekansen
58 resultaten in nijmegen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Nijmegen heeft 58 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Nijmegen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Nijmegen behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nijmegen getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Nijmegen

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Nijmegen

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Nijmegen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Nijmegen

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Nijmegen

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Bakkertje Bol is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Belisol in Nijmegen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Nijmegen

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Nijmegen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Nijmegen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Nijmegen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Nijmegen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Nijmegen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 28 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Nijmegen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 80 vestigingen.

Meer info