mijn franchisekansen
118 resultaten in nijmegen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Nijmegen heeft 118 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Nijmegen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Nijmegen behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nijmegen getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Nijmegen

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee Roasters in Nijmegen

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Nijmegen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Nijmegen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Nijmegen

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Bakkertje Bol is een food / brood & banket formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Belisol in Nijmegen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Nijmegen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Nijmegen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Bouwpartners in Nijmegen

Bouwpartners is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Bouwpartners is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Brazuca Coffee in Nijmegen

Brazuca Coffee is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Brazuca Coffee is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Bruna in Nijmegen

Bruna is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Bruna is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 300 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Nijmegen

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info