franchisekansen
67 resultaten in nijmegen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Nijmegen heeft 67 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Nijmegen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Nijmegen behoort tot de regio Nijmegen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nijmegen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Nijmegen

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anytime Fitness in Nijmegen

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Nijmegen

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

backWERK in Nijmegen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Nijmegen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Nijmegen

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Bakkertje Bol is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Nijmegen

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Belisol in Nijmegen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Nijmegen

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Nijmegen

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Nijmegen

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Nijmegen

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info