mijn franchisekansen
30 resultaten in nijverdal
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Nijverdal. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Nijverdal behoort tot de regio Deventer-Nijverdal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nijverdal getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Nijverdal

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Nijverdal

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Nijverdal

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Nijverdal

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Nijverdal

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Nijverdal

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Nijverdal

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Nijverdal

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Nijverdal

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Nijverdal

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Nijverdal

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Specsavers Horen en Zien in Nijverdal

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Nijverdal. Specsavers Horen en Zien is een zorg / opticien formule met momenteel 144 vestigingen.

Meer info