mijn franchisekansen
63 resultaten in oosterhout
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Oosterhout. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Oosterhout behoort tot de regio Wijchen-Elst. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Oosterhout getoond daarna de kansen regiobreed.

Abeos in Oosterhout

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Oosterhout

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Oosterhout

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Oosterhout

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Oosterhout

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Oosterhout

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Oosterhout

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Oosterhout

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Oosterhout

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Oosterhout

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Oosterhout

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Oosterhout

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info