franchisekansen
70 resultaten in purmerend
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Purmerend heeft 70 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Purmerend is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Purmerend behoort tot de regio Purmerend. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Purmerend getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Purmerend

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Purmerend

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

backWERK in Purmerend

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Purmerend

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Purmerend

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Belisol in Purmerend

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Purmerend

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Purmerend

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Purmerend

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Purmerend

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Purmerend

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Purmerend

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info