franchisekansen
48 resultaten in purmerend
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Purmerend heeft 48 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Purmerend is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Purmerend behoort tot de regio Purmerend. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Purmerend getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Purmerend

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Purmerend

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Purmerend

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Purmerend

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 86 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Purmerend

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Belisol in Purmerend

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Purmerend

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Purmerend

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Purmerend

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Purmerend. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Purmerend

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Purmerend

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Purmerend

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info