franchisekansen
47 resultaten in purmerend
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Purmerend heeft 47 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Purmerend is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Purmerend behoort tot de regio Purmerend. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Purmerend getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Purmerend

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

backWERK in Purmerend

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Belisol in Purmerend

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Purmerend

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Purmerend

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Purmerend

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Purmerend

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Purmerend

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Purmerend

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 70 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Purmerend

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

eazie in Purmerend

eazie is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info
family sfeerverlichting

Family in Purmerend

Family is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info