mijn franchisekansen
53 resultaten in purmerend
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Purmerend heeft 53 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Purmerend is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Purmerend behoort tot de regio Purmerend. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Purmerend getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Purmerend

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Abeos in Purmerend

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Purmerend

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Beleggingspanden-financiering.nl in Purmerend

Beleggingspanden-financiering.nl is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Beleggingspanden-financiering.nl is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Purmerend

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Purmerend

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Purmerend

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Purmerend

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Purmerend

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Purmerend

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Purmerend

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

eazie in Purmerend

eazie is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info