mijn franchisekansen
92 resultaten in purmerend
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Purmerend heeft 92 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Purmerend is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Purmerend behoort tot de regio Purmerend. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Purmerend getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Purmerend

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee Roasters in Purmerend

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Purmerend

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Purmerend

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Purmerend

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Purmerend

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Purmerend

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Bouwpartners in Purmerend

Bouwpartners is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Bouwpartners is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Purmerend

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Purmerend

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Purmerend

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Purmerend

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info