mijn franchisekansen
43 resultaten in ridderkerk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Ridderkerk. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Ridderkerk behoort tot de regio Cappelle a.d. Ijssel-Ridderkerk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Ridderkerk getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Ridderkerk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Ridderkerk

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Ridderkerk

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Ridderkerk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Ridderkerk

Expert is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Ridderkerk

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Ridderkerk

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Ridderkerk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Ridderkerk

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Ridderkerk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Ridderkerk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
livera reinders

Livera in Ridderkerk

Livera is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk. Livera is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 100 vestigingen.

Meer info