franchisekansen
48 resultaten in rijssen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Rijssen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Rijssen behoort tot de regio Deventer-Nijverdal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Rijssen getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Rijssen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Rijssen

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Rijssen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Blz. in Rijssen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Rijssen

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Rijssen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Rijssen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Rijssen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Rijssen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Rijssen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 80 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Rijssen

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 181 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Rijssen

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Decorette in Rijssen

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 63 vestigingen.

Meer info