mijn franchisekansen
50 resultaten in roden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Roden. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Roden behoort tot de regio Roden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Roden getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Roden

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Roden. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Roden

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Roden. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Roden

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Roden. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Roden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Roden. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Roden

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Roden. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Roden

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roden. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Roden

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Roden. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Roden

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Roden. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Roden

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Roden. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Roden

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Roden. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Roden

Family is op zoek naar een ondernemer in Roden. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Roden

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Roden. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info