franchisekansen
32 resultaten in roden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Roden. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Roden behoort tot de regio Roden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Roden getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Roden

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Roden. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Roden

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Roden. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Roden

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Roden. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Roden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Roden. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Roden

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roden. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Roden

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Roden. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 181 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Roden

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Roden. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Decorette in Roden

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Roden. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 63 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Roden

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Roden. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Roden

Family is op zoek naar een ondernemer in Roden. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Roden

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Roden. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

Mitra in Roden

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Roden. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info