franchisekansen
60 resultaten in roosendaal
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Roosendaal? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Roosendaal. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Roosendaal behoort tot de regio Roosendaal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Roosendaal getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Roosendaal

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

backWERK in Roosendaal

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Belisol in Roosendaal

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Roosendaal

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Roosendaal

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Roosendaal

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Roosendaal

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Roosendaal

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Roosendaal

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Roosendaal

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Roosendaal

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiƫne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Roosendaal

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening / overige dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info