franchisekansen
51 resultaten in roosendaal
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Roosendaal? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Roosendaal. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Roosendaal behoort tot de regio Roosendaal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Roosendaal getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Roosendaal

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Roosendaal

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Roosendaal

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Roosendaal

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Belisol in Roosendaal

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Roosendaal

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Roosendaal

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Roosendaal

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Roosendaal

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Roosendaal

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 28 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Roosendaal

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Roosendaal

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info