franchisekansen
81 resultaten in rotterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Rotterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Rotterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Rotterdam behoort tot de regio Rotterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Rotterdam getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Rotterdam

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Rotterdam

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Rotterdam

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

backWERK in Rotterdam

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Rotterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Rotterdam

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Beterlopenwinkel in Rotterdam

Beterlopenwinkel is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Beterlopenwinkel is een zorg / medisch / mode / schoenen formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Rotterdam

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Rotterdam

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Boomerang Business Collective in Rotterdam

Boomerang Business Collective is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Boomerang Business Collective is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Rotterdam

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Rotterdam

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info