mijn franchisekansen
90 resultaten in rotterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Rotterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Rotterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Rotterdam behoort tot de regio Rotterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Rotterdam getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Rotterdam

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee Roasters in Rotterdam

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Rotterdam

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Rotterdam

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Rotterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Rotterdam

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bakkertje Bol is een food / brood & banket formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Belisol in Rotterdam

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Rotterdam

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Rotterdam

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Rotterdam

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Rotterdam

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Rotterdam

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info