franchisekansen
56 resultaten in rotterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Rotterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Rotterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Rotterdam behoort tot de regio Rotterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Rotterdam getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Rotterdam

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Rotterdam

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Rotterdam

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Rotterdam

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 86 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Rotterdam

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Rotterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Rotterdam

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bakkertje Bol is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Rotterdam

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Rotterdam

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Rotterdam

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Rotterdam

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 181 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Rotterdam

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info