franchisekansen
73 resultaten in rotterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Rotterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Rotterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Rotterdam behoort tot de regio Rotterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Rotterdam getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Rotterdam

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee Roasters in Rotterdam

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Rotterdam

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Rotterdam

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Rotterdam

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Rotterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Rotterdam

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bakkertje Bol is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Blz. in Rotterdam

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Rotterdam

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Rotterdam

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Rotterdam

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Rotterdam

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info