mijn franchisekansen
32 resultaten in sassenheim
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Sassenheim? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Sassenheim. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Sassenheim getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Sassenheim behoort tot de regio Heemstede-Hoofddorp-Lisse. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Sassenheim getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Sassenheim

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Sassenheim

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Sassenheim

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Sassenheim

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Sassenheim

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Sassenheim

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Sassenheim

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Sassenheim

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Sassenheim

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Sassenheim

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Sassenheim

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Specsavers Horen en Zien in Sassenheim

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Specsavers Horen en Zien is een zorg / opticien formule met momenteel 144 vestigingen.

Meer info