mijn franchisekansen
40 resultaten in terneuzen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 40 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Terneuzen. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Terneuzen behoort tot de regio Zeeuws Vlaanderen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Terneuzen getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Terneuzen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Terneuzen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Terneuzen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Terneuzen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Terneuzen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Terneuzen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Terneuzen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Terneuzen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Terneuzen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Terneuzen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Terneuzen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Terneuzen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info