mijn franchisekansen
69 resultaten in tiel
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Tiel heeft 69 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Tiel is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Tiel behoort tot de regio Tiel. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Tiel getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Tiel

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Tiel. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Tiel

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Tiel. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Tiel

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Tiel

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Tiel

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Tiel

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Tiel

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Tiel

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Tiel

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Tiel

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Daisy's Ice Coffee and More in Tiel

Daisy's Ice Coffee and More is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Daisy's Ice Coffee and More is een ijssalon / horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Tiel

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Tiel. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info