franchisekansen
34 resultaten in tiel
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Tiel heeft 34 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Tiel is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Tiel behoort tot de regio Tiel. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Tiel getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Tiel

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Tiel. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Belisol in Tiel

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Tiel

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Tiel

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Tiel

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Tiel. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Tiel

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Tiel. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 70 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Tiel

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Tiel. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Tiel

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 33 vestigingen.

Meer info
family sfeerverlichting

Family in Tiel

Family is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

fit20 in Tiel

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Tiel. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

FlexForces in Tiel

FlexForces is op zoek naar een ondernemer in Tiel. FlexForces is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Johnny's Burger Co. in Tiel

Johnny's Burger Co. is op zoek naar een ondernemer in Tiel. Johnny's Burger Co. is een horeca / fast food formule met momenteel 51 vestigingen.

Meer info