mijn franchisekansen
50 resultaten in tilburg
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Tilburg? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Tilburg. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Tilburg behoort tot de regio Tilburg. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Tilburg getoond daarna de kansen regiobreed.

Anne&Max in Tilburg

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

backWERK in Tilburg

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Tilburg

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Tilburg

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Tilburg

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Tilburg

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Tilburg

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Tilburg

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Tilburg

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Tilburg

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Tilburg

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Tilburg

Expert is op zoek naar een ondernemer in Tilburg. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info