mijn franchisekansen
51 resultaten in urk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Urk? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Urk. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Urk getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Urk behoort tot de regio Emmeloord-Steenwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Urk getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Urk

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Urk. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Urk

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Urk. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Urk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Urk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Urk

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Urk. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Urk

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Urk. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Urk

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Urk. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Urk

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Urk. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Urk

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Urk. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Urk

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Urk. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Urk

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Urk. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Urk

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Urk. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Urk

Expert is op zoek naar een ondernemer in Urk. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info