mijn franchisekansen
57 resultaten in utrecht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Utrecht? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Utrecht. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Utrecht getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Utrecht behoort tot de regio Utrecht. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Utrecht getoond daarna de kansen regiobreed.

Anne&Max in Utrecht

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

backWERK in Utrecht

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Utrecht

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Utrecht

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Utrecht

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Utrecht

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Utrecht

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Utrecht

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Utrecht

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Utrecht

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Utrecht

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Utrecht

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Utrecht. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info