mijn franchisekansen
32 resultaten in valkenswaard
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Valkenswaard heeft 32 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Valkenswaard is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Valkenswaard behoort tot de regio Veldhoven-Valkenswaard. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Valkenswaard getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Valkenswaard

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Valkenswaard

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Valkenswaard

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Valkenswaard

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Valkenswaard

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Valkenswaard

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Valkenswaard

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Valkenswaard

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Valkenswaard

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Valkenswaard

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Valkenswaard

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Specsavers Horen en Zien in Valkenswaard

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Specsavers Horen en Zien is een zorg / opticien formule met momenteel 144 vestigingen.

Meer info