mijn franchisekansen
37 resultaten in veldhoven
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Veldhoven? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Veldhoven. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Veldhoven behoort tot de regio Veldhoven-Valkenswaard. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Veldhoven getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Veldhoven

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Veldhoven

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Veldhoven

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Veldhoven

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Veldhoven

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Veldhoven

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Veldhoven

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Veldhoven

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Veldhoven

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Veldhoven

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Veldhoven

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Veldhoven

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info