franchisekansen
52 resultaten in venlo
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Venlo. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Venlo behoort tot de regio Venlo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Venlo getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Venlo

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Venlo. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Venlo

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Venlo

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Venlo

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Venlo

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Venlo

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Venlo. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Venlo

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Venlo

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Venlo. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 28 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Venlo

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Venlo. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 80 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Venlo

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Venlo. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Venlo

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Venlo. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Decorette in Venlo

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 63 vestigingen.

Meer info