franchisekansen
45 resultaten in venlo
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Venlo. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Venlo behoort tot de regio Venlo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Venlo getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Venlo

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Venlo. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Venlo

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Belisol in Venlo

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Venlo

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Venlo

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Venlo

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Venlo. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Venlo

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Venlo

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Venlo. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Venlo

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 33 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Venlo

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Venlo

Family is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Venlo

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info