mijn franchisekansen
43 resultaten in venlo
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Venlo. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Venlo behoort tot de regio Venlo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Venlo getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Venlo

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Venlo. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Venlo

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Venlo. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Venlo

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Venlo

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Venlo

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Venlo. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Venlo

Expert is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Venlo

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Venlo

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Venlo

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Venlo. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Venlo

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Venlo

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Venlo

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info