franchisekansen
57 resultaten in venlo
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Venlo. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Venlo behoort tot de regio Venlo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Venlo getoond daarna de kansen regiobreed.
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Venlo

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Belisol in Venlo

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Venlo

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Venlo. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Venlo

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Venlo

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Venlo

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Venlo. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Venlo

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Venlo. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Venlo

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Venlo. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Venlo

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Venlo. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 70 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Venlo

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Venlo. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiëne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Venlo

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening / overige dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Venlo

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Venlo. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info