franchisekansen
54 resultaten in venray
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Venray? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Venray. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Venray getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Venray behoort tot de regio Venray. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Venray getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Venray

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Venray. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Venray

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Venray. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Venray

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Venray. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Venray

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Venray. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Belisol in Venray

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Venray. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Venray

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Venray. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Venray

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Venray. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Venray

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Venray. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Venray

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Venray. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Venray

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Venray. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Venray

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Venray. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 28 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Venray

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Venray. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 80 vestigingen.

Meer info