mijn franchisekansen
37 resultaten in venray
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Venray? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Venray. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Venray getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Venray behoort tot de regio Venray. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Venray getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Venray

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Venray. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Venray

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Venray. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Venray

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Venray. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Venray

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Venray. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Venray

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Venray. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Venray

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Venray. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Venray

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Venray. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Venray

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Venray. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Venray

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Venray. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Venray

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Venray. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Venray

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Venray. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Venray

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Venray. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info