mijn franchisekansen
82 resultaten in venray
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Venray? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Venray. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Venray getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Venray behoort tot de regio Venray. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Venray getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Venray

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Venray. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Venray

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Venray. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Venray

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Venray. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Venray

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Venray. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Venray

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Venray. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Venray

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Venray. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Brazuca Coffee in Venray

Brazuca Coffee is op zoek naar een ondernemer in Venray. Brazuca Coffee is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Venray

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Venray. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Venray

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Venray. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Venray

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Venray. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Venray

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Venray. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Venray

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Venray. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info