franchisekansen
49 resultaten in venray
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Venray? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Venray. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Venray getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Venray behoort tot de regio Venray. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Venray getoond daarna de kansen regiobreed.

Anytime Fitness in Venray

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Venray. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

backWERK in Venray

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Venray. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Venray

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Venray. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Belisol in Venray

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Venray. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Venray

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Venray. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Venray

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Venray. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Venray

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Venray. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Venray

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Venray. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Venray

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Venray. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Venray

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Venray. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Venray

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Venray. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 70 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Venray

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Venray. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiëne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info