mijn franchisekansen
37 resultaten in vlissingen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Vlissingen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Vlissingen behoort tot de regio Schouwen Duiveland-Walcheren. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Vlissingen getoond daarna de kansen regiobreed.

De Pizzabakkers in Vlissingen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Vlissingen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Vlissingen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Vlissingen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Vlissingen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Vlissingen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Vlissingen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Vlissingen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Vlissingen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
livera reinders

Livera in Vlissingen

Livera is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Livera is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 100 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Vlissingen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Vlissingen

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info