franchisekansen
35 resultaten in vlissingen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Vlissingen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Vlissingen behoort tot de regio Schouwen Duiveland-Walcheren. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Vlissingen getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Vlissingen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Vlissingen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Vlissingen

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Belisol in Vlissingen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Vlissingen

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Vlissingen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Vlissingen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Vlissingen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Vlissingen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Vlissingen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Vlissingen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Vlissingen

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Vlissingen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Vlissingen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info