franchisekansen
43 resultaten in waalwijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Waalwijk? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Waalwijk. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Waalwijk behoort tot de regio Waalwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Waalwijk getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Waalwijk

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Waalwijk

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Waalwijk

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Waalwijk

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Waalwijk

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Waalwijk

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Waalwijk. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Waalwijk

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Waalwijk

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 28 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Waalwijk

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 80 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Waalwijk

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Waalwijk

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 33 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Waalwijk

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Waalwijk. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info