franchisekansen
36 resultaten in wezep
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Wezep. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Wezep behoort tot de regio Zwolle-Nunspeet. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Wezep getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Wezep

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Wezep. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Wezep

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Wezep. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Wezep

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Wezep. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Wezep

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Wezep. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Wezep

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Wezep. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Wezep

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Wezep. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Wezep

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Wezep. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Wezep

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Wezep. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Wezep

Family is op zoek naar een ondernemer in Wezep. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Wezep

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Wezep. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

The Power Community in Wezep

The Power Community is op zoek naar een ondernemer in Wezep. The Power Community is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Lincherie in Wezep

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Wezep. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info