mijn franchisekansen
51 resultaten in zoetermeer
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Zoetermeer heeft 51 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Zoetermeer is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Zoetermeer behoort tot de regio Zoetermeer-Waddinxveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Zoetermeer getoond daarna de kansen regiobreed.

Bakker Bart in Zoetermeer

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Zoetermeer

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Bobby&Fritz in Zoetermeer

Bobby&Fritz is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Bobby&Fritz is een ijssalon / horeca / fast food formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Zoetermeer

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Zoetermeer

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Zoetermeer

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Zoetermeer

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Zoetermeer

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Zoetermeer

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Zoetermeer

Expert is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Zoetermeer

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Zoetermeer

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info