franchisekansen
50 resultaten in zutphen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Zutphen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Zutphen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Zutphen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Zutphen behoort tot de regio Zutphen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Zutphen getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Zutphen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Zutphen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 87 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Zutphen

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Zutphen

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Zutphen

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Zutphen

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Zutphen

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Zutphen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Zutphen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Zutphen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 70 vestigingen.

Meer info

DE STEENMASTERS in Zutphen

DE STEENMASTERS is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. DE STEENMASTERS is een dienstverlening / schoonmaak / hygiëne formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Zwembad-Desjoyaux-franchise

Desjoyeux Zwembaden in Zutphen

Desjoyeux Zwembaden is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Desjoyeux Zwembaden is een dienstverlening / overige dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info