franchisekansen
43 resultaten in zutphen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Zutphen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Zutphen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Zutphen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Zutphen behoort tot de regio Zutphen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Zutphen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Zutphen

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Zutphen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Zutphen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 86 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Zutphen

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Zutphen

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Zutphen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Zutphen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zutphen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Zutphen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Zutphen

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 28 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Zutphen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 80 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Zutphen

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Zutphen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Zutphen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info