mijn franchisekansen
42 resultaten in zwijndrecht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 42 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Zwijndrecht. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Zwijndrecht behoort tot de regio Dordrecht-Papendrecht. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Zwijndrecht getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Zwijndrecht

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Zwijndrecht

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Zwijndrecht

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Zwijndrecht

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Zwijndrecht

Expert is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Zwijndrecht

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Zwijndrecht

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Zwijndrecht

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Zwijndrecht

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Zwijndrecht

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Zwijndrecht

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Zwijndrecht

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info