franchisekansen
56 resultaten in zwijndrecht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 56 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Zwijndrecht. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Zwijndrecht behoort tot de regio Dordrecht-Papendrecht. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Zwijndrecht getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Zwijndrecht

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Zwijndrecht

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Zwijndrecht

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Zwijndrecht

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Zwijndrecht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Blz. in Zwijndrecht

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Zwijndrecht

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Zwijndrecht

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Zwijndrecht

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Zwijndrecht. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Zwijndrecht

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Zwijndrecht

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Zwijndrecht

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info