Bij De Beren restaurants franchise geniet men al ruim 35 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een grote horecaketen met vestigingen in heel Nederland. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van de producten waar wij iedere dag mee werken. Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging zodat de uniforme uitstraling gewaarborgd blijft.
Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren horeca professionals die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging zodat de uniforme uitstraling gewaarborgd blijft. Bij De Beren restaurants kun je dus je ondernemerscarriere starten of verder laten groeien. We hebben volop groeimogelijkheden.
De verwachtingen van een gast zijn hoog, de concurrentie is groot en het aanbod van restaurants is enorm. Door gebruik te maken van een bewezen formule zoals De Beren profiteer je van de volgende voordelen:
Heb je interesse om je bestaande horecagelegenheid om te bouwen of om een eigen vestiging op te starten? Vraag dan extra informatie aan.
Activiteit: | De Beren is een horecaketen met restaurants door heel Nederland |
---|---|
Branche: | eetcafé & restaurant - horeca |
Werkt met ondernemers sinds: | 2000 |
Entreegeld: | € 12.500 voor een bezorgrestaurant, €25.000 voor een restaurant |
Jaarlijkse franchisefee: | 6% + 1,5% marketingfee |
Totale investering: | vanaf 225.000,- bezorg | 1.500.000,- restaurant |
Benodigd eigen vermogen: | 10 - 30% van de totale investering |
Gemiddelde omzet pv: | € 575.000 bij bezorg | € 1.800.000 bij een restaurant |
Type samenwerking: | Hard Franchise |
Lid nfv: | Ja |
Omschrijving training: | Stageperiode |
Hoe is de inkoop geregeld: | De inkoop wordt door het hoofdkantoor gestuurd. |
Verkoop oppervlakte: | 100 m² voor bezorg | 450 m² voor restaurant (excl. terras) |
Locatie omschrijving: | Diverse |
Verzorgingsgebied: | Vanaf 40.000 inwoners |