De Pizzabakkers

De Pizzabakkers franchise formule

franchisen bij De Pizzabakkers

Start je eigen houtoven pizzarestaurant

Pizza & Prosecco

De Pizzabakkers hebben binnen enkele jaren een grote naam opgebouwd: knapperige, ambachtelijke houtovenpizza’s met echte Italiaanse ingrediënten. Door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins recept is de bodem superlekker, dun en krokant. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten van heel goede kwaliteit.  De combinatie van houtovenpizzeria en proseccobar is uniek in Nederland. De pizza’s kunnen mee naar huis worden genomen of kunnen ter plekke opgegeten worden in de bakkerij of buiten op het terras.

In Italië is prosecco een pretentieloos drankje. Prosecco is voor Italianen wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Bij de Pizzabakkers schenken we een frizzante en een spumante. Daarnaast hebben we lekkere prosecco cocktails zoals Spritz Apérol en de Hugo. Ook bieden wij heerlijke antipasti en huisgemaakte dolci. Een Italiaans biertje, een bruisend glas prosecco of een frisse prosecco cocktail maken het diner compleet.

Waar staat De Pizzabakker voor?

De Pizzabakkers staan voor sfeer, kwaliteit gastvrijheid en respect voor de Italiaanse traditie. In Italië is het vak van pizzabakker, pizzaiolo in het Italiaans, een echt ambacht. Dat is het ook bij De Pizzabakker. Al onze producten zijn vers gemaakt en onze ingrediënten met zorg geselecteerd, zodat we echt de lekkerste pizza’s maken. Dat alles tegen een redelijke prijs, vandaar dat de meeste van onze klanten regelmatig bij ons terugkomen.

Je eigen houtoven pizzarestaurant

Wij zijn op zoek naar ondernemers die met ons mee willen groeien. Wij ondersteunen de ondernemers op het gebied van inkoop, financiering, personeelszaken, marketing, training en nog veel meer. Hierdoor kan jij als eigenaar van het restaurant je richten op het in de watten leggen van gasten, het aansturen van je team en natuurlijk het bakken van de lekkerste pizza’s van Nederland!

Iets voor jou?

We zijn op zoek naar ondernemers met liefde voor lekker eten en drinken. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, mensen die bereid zijn hard te werken en die kunnen sturen op cijfers.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


De Pizzabakkers franchise informatie

Activiteit:

De Pizzabakkers bereidt pizza’s op Romeinse wijze met een dunne en krokante bodem. Het deeg wordt gemaakt volgens eigen recept en wordt minstens 48 uur gerijpt. Een plek voor iedereen die van ambachtelijke Romeinse pizza’s en een glas prosecco houdt. Maar niks chics hoor!

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2008
Entreegeld: € 10.000
Jaarlijkse franchisefee: 6,5% van de omzet
Totale investering: € 250.000 - € 350.000
Benodigd eigen vermogen: € 30.000
Gemiddelde omzet pv: € 400.000 - € 500.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: Training van 12 weken voor de ondernemer: keuken, bediening en ondernemerschap
Hoe is de inkoop geregeld: Eigen DC met Pizzabakkers ingrediënten, non-food gedeeltelijk vrije inkoop.
Verkoop oppervlakte: Vanaf 120 m²
Locatie omschrijving: Bij voorkeur een hoekpand met authentieke kenmerken in een buurt met leuke winkels en horeca
Verzorgingsgebied: Exclusief werkgebied

Aantal vestigingen

2022:
6 eigen en 2 zelfstandig
2023:
6 eigen en 5 zelfstandig
2024:
6 eigen en 25 zelfstandig
Buitenland:
-
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
De Pizzabakkers